Autóklíma és utastérfertőtlenítés, szagtalanítás vegyszerek nélkül

Gépeink a legmodernebb ózontechnológiát felhasználva, speciálisan a járművek utastereinek fertőtlenítéséhez tervezettek.


Miért szükséges a járművek utastereinek időszakos klímafertőtlenítése?

A légkondicionáló berendezéssel felszerelt járművek időszakos fertőtlenítő kezelése az egészségünk megőrzése érdekében feltétlenül fontos, és nem elhanyagolható.

A berendezés teljes ventillációs rendszere, legfőképpen a hőcserélő egység felülete ideális környezetet teremt a baktériumok számára. A veszélyt jelentő kórokozók legnagyobb része a járművek bonyolult kiépítésű hűtés-fűtés rendszerében található.

Egy elhanyagolt klíma esetében, a ventillációs rendszert bekapcsolva baktériumok milliói kerülnek a levegőbe, ezek belélegzése egy zárt utastérben elkerülhetetlen. Jellemzően, a megfázás jellegű megbetegedések sok esetben nem a hideg levegőnek, hanem a rendszerben jelenlévő, és a szervezetünkbe belélegzett kórokozóknak köszönhető. 

Autóklíma

Ennek a problémának a megszüntetésére az ipar többféle vegyszeralapú megoldást kínál, azonban ezek hatásosságát több technikai tényező befolyásolja, illetve megváltoztatja. Azon felül, hogy a kémia vegyszerek nem veszélytelenek, és az egészségre ártalmasak lehetnek, a hab és folyadék alapú megoldások  a mai modern járművek bonyolult, elektronikákkal és érzékelőkkel ellátott rendszereiben meghibásodást okozhatnak.

Az ilyen problémák elkerüléséhez a legtökéletesebb megoldást az ózon jelenti. Az ózon az utastér legelérhetetlenebb, legeldugottabb helyeire is eljut, teljesen vegyszermentes, így megfelelő hozzáértéssel alkalmazva teljesen biztonságos, és közel 100%-os eredményt produkál. A kezelések után az utastér teljesen szag és patogénmentessé válik, csak a jellegzetes „tisztaság illat” marad, amit sokan a nyári záporok utáni illathoz hasonlítanak. Ez a jellegzetes illat körülbelül kettő nap után teljesen elmúlik.

Amikor kellemetlen szagokat érzünk a klímarendszerből, már régen késésben vagyunk!

A szagok illatosítóval való elnyomása nem több mint önmagunk becsapása. Ha Önnek fontos a saját, és családja egészsége, ne várja meg ezt, kezeltesse járműve klímáját évente legalább egyszer.
 


Biztonsági higiéniai kezelés autóvásárlás után

Autó vásárlása után soha nem tudjuk hogy milyen „ajándékokat” kaptunk az autónkkal. Nem tudhatjuk, hogy az előző tulajdonos esetleg milyen betegséggel élt együtt, milyen állatok utaztak rendszeresen az autóban, illetve milyen szemmel nem látható szennyeződések, allergének maradtak hátra az utastérben.

Gyakran tapasztaljuk, hogy az arra hajlamos új tulajdonosok allergiás tünetekkel küszködnek egy autóvásárlás után. Hiába a tisztának tűnő utastér, ha például előzőleg állatok utaztak a járműben, az allergének csak az ózon oxidációs hatásával semlegesíthetők teljesen.


Autóvásárlás2


Helyreállító higiéniai kezelés autóeladás előtt


Autó eladás előtt elvégzett higiéniai-szagtalanító kezelés hatásos segítséget jelenthet, messzemenően kellemesebb és bizalomkeltőbb a vevő számára, ha tiszta és friss illatú utastérrel találkozik.
 

Gyakorta érdeklődnek ügyfeleink, ezért a félreértések elkerülése érdekében fontos kiemelnünk, hogy takarítást nem vállalunk! A fertőtlenítést koszos utasterű járművek esetén is hatásosan elvégezzük, azonban a látható kosz eltávolítása nem áll módunkban. Kezeléseink előtt minden esetben tanácsoljuk ügyfeleinknek a járműben elvégzett porszívózást.Szagmentesítés, higiénia helyreállítás

Autó cigi

Az ózont az agresszív oxidatív képessége alkalmassá teszi a járművek utasterében lévő, erősen beivódott szagok semlegesítésére.

Használhatjuk állatok okozta szagok esetén, dohányos, beázott, dohos, penészes utasterekben, ételek italok okozta bomlásszagok megszűntetésére.Fokozottan igénybevett járművek fertőtlenítése


Személyszállítás


Teljeskörű utastér fertőtlenítés olyan járművek esetén, melyeket több, sok ember használ nap mint nap. A kórokozók elpusztulnak a jármű teljes szellőzőrendszerében, és minden, az ózonnal érintkező felületen egyaránt. 


Ajánljuk taxisoknak, betegszállító járművekhez, utazási irodák járműveihez, buszokhoz, jármű bérbeadással foglalkozó cégeknek, autósiskoláknak, illetve minden hasonló felmerülő igény esetén.Érdeklődését szívesen fogadjuk, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!