Lakások, belterek szagtalanítása, higiénia helyreállítás


Higiénia helyreállító kezelés eladás, kiadás előttTapasztalataink szerint igen nagy visszatartó ereje van annak, ha a vevő vagy bérlő, egy dohos, rossz szagú lakásba kell belépjen. Helyreállító kezeléseink hatékonyan tűntetik el a különféle szagokat, allergéneket, a dohosságot okozó penészgombákat, spórákat.


Az ózon nehezebb a levegőnél, így beszivárog a parketta apró réseibe, az apró repedésekbe, a vékonyabb szövetkárpitokba, a legelérhetetlenebb helyekre is.
Megfelelő koncentráció és behatási idő mellett nagy hatékonysággal semlegesíti a problémákat okozó mikroorganizmusokat.Lakás eladás


Lakások higiénia helyreállító kezelése beköltözés előttVásárlás, bérlés esetén a beköltözés előtti fertőtlenítéssel sokat tehetünk egészségünk megőrzése érdekében.


Mivel nem látjuk, nem tudhatjuk milyen mikroorganizmusok maradtak hátra nekünk. Az ózon mikrobiológiailag bontja el a kórokozókat a legelérhetetlenebb helyeken is.


Ilyen esetekben ezt a kezelésünket kiemelten ajánljuk kisgyermekes családok, legyengült immunrendszerrel élők, allergiával, asztmával élők számára.​​​​​​​​​​​​​​Új lakás


​​​​​​​Gyermekszobák, babaszobák teljeskörű fertőtlenítése


​​​​​​​
Egy újszülött hazaérkezésekor rendkívül fontos a megfelelő higiénia. Habár az apróságok hihetetlenül hatékony ellenanyagokat vesznek magukhoz az anyatejjel, mégis fokozottan figyelni kell rájuk. 


​​​​​​​A szinte még nem létező, fejlettlen immunrendszerük miatt érdemes azokat az orvosi tanácsokat megfogadni, mint például, az első néhány napban még ne fogadjunk látogatókat, a babalátogatásra érkezett vendégek csak alapos kézmosás után érjenek a kicsikhez, és ne hajoljanak túlságosan közel hozzájuk. Egészségük megőrzése érdekében sokat segíthetünk nekik ha egy megfelelően tiszta, és kórokozóktól mentes környezetbe érkeznek haza.​​​​​​​​​​​​​​Gyerekszoba


Ezt a szolgáltatásunkat fokozott figyelemmel, a  szükségesnél sokszorta nagyobb ózonkoncentrációval, és kétszeres behatási idővel végezzük egy alap kezelés áráért.

Kisgyermekes családok pontosan tudják, ahogy a kisgyermek bekerül a bölcsődébe, óvodába, a vissza-vissza térő megbetegedések gyakorlatilag elkerülhetetlenek. Az ózonnal végzett higiéniai kezelés segíthet a gyorsabb gyógyulásban, illetve abban hogy a család többi tagja a megfertőződést elkerülhesse. Az eljárás során a kórokozók elpusztulnak a lakás levegőjében, minden apró elérhetetlen résben és helyen, illetve a helyiségben lévő tárgyak felületein egyaránt.


​​​​​​​Járművek utastér-fertőtlenítése, higiénia helyreállítás


​​​​​​​Biztonsági higiéniai kezelés autóvásárás után​​​​​​​Autó vásárlása után soha nem tudjuk hogy milyen „ajándékokat” kaptunk az autónkkal. Nem tudhatjuk, hogy az előző tulajdonos esetleg milyen betegséggel élt együtt, milyen állatok utaztak rendszeresen az autóban, illetve milyen szemmel nem látható szennyeződések, allergének maradtak hátra az utastérben.
​​​​​​​
Gyakran tapasztaljuk, hogy az arra hajlamos új tulajdonosok allergiás tünetekkel küszködnek egy autóvásárlás után. Hiába a tisztának tűnő utastér, ha például előzőleg állatok utaztak a járműben, az allergének csak az ózon oxidációs hatásával semlegesíthetők teljesen.


​​​​​​​Autóvásárlás2


​​​​​​​Helyreállító higiéniai kezelés autóeladás előtt


Autó eladás előtt elvégzett higiéniai-szagtalanító kezelés hatásos segítséget jelenthet, messzemenően kellemesebb és bizalomkeltőbb a vevő számára, ha tiszta és friss illatú utastérrel találkozik.
 

Gyakorta érdeklődnek ügyfeleink, ezért a félreértések elkerülése érdekében fontos kiemelnünk, hogy takarítást nem vállalunk! A fertőtlenítést koszos utasterű járművek esetén is hatásosan elvégezzük, azonban a látható kosz eltávolítása nem áll módunkban. Kezeléseink előtt minden esetben tanácsoljuk ügyfeleinknek a járműben elvégzett porszívózást.


​​​​​​​SzagmentesítésAz ózont az agresszív oxidatív képessége alkalmassá teszi a járművek utasterében lévő, erősen beivódott szagok semlegesítésére.​​​​​​​​​​​​​​Használhatjuk állatok okozta szagok esetén, dohányos, beázott, dohos, penészes utasterekben, ételek italok okozta bomlásszagok megszűntetésére.


​​​​​​​Autó cigi
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!